Misschien heb je wel een persoonlijk ontwikkeldoel waar je dit jaar mee aan de slag wil? Hoe zorg jij ervoor dat je jouw voornemens in januari wél volhoudt? De coach van LifeCheck kan je hierbij helpen.

Maak je goede voornemens waar

Een van de grootste valkuilen met goede voornemens is dat mensen te veel willen. Iedere verandering begint met een eerste stap, het kost tijd om deze blijvend in je leven door te voeren. Het is dan ook belangrijk om haalbare doelen te stellen. Voorkom teleurstelling dat het niet lukt en schakel de hulp in die je nodig hebt. LifeCheck.nl ondersteunt jou in het waarmaken van je goede voornemens. Van speciale programma’s voor een gezonde levensstijl, tot persoonlijke consulten van een arts of coach. Wij zorgen ervoor dat jij gezond het nieuwe jaar in gaat.

Fitter worden in 2024?

Naast je fysieke gezondheid, stimuleert bewegen ook je mentale gezondheid. Mensen die veel bewegen zijn gelukkiger, vaker tevreden en productiever op het werk. Reden genoeg om te werken aan jouw gezondheid. Met het Get Fit programma ontvang je een persoonlijk programma met een maaltijdplan en gevarieerde oefeningen, nauwkeurig samengesteld door onze voedings- en bewegingsdeskundigen. Zowel het dieet als het trainingsschema zijn gemakkelijk te volgen zodat jij al snel het verschil zult merken.

Advies over voeding of afvallen

Jouw eetpatroon is allesbepalend om je gezondheidsdoelen te behalen. Lukt het je niet om af te vallen, ondanks gezonde voeding? Heb je last van vage lichamelijke klachten? Of weet jij simpelweg niet waar je kunt beginnen om lekker maar gezonder te gaan eten? Onze voedingsdeskundigen ondersteunen je met een voedingsadvies op maat. Je ontvangt maaltijdsuggesties op basis van wat jij lekker vindt, wat je behoeften zijn en jouw levensstijl. Zo weet je zeker dat jij resultaat kunt boeken met je nieuwe dieet.

Aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsdoel

Misschien heb jij iets in de werk of privésfeer waar je tegen aanloopt en wil je hier wat mee doen. Onze coaches kunnen je daar bij helpen klik hier voor meer informatie.

Stop met Roken plan

Een veel gehoord voornemen voor het nieuwe jaar, stoppen met roken. Veel mensen hebben dit al meerdere keren geprobeerd, toch lijkt het maar niet te lukken. LifeCheck.nu biedt jou de gelegenheid om met een Stop met Roken coach aan de slag te gaan. Samen bepalen jullie de doelen en stappen die jij kunt ondernemen. Je plant vervolggesprekken in en ontvangt blijvende ondersteuning van jouw coach. Wordt het intussen even lastig, dan kun je altijd opnieuw contact opnemen!

Voor Leidinggevenden: Ontdek hoe LifeCheck jouw medewerkers ondersteunt

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn aantoonbaar productiever. LifeCheck is er dan ook op gericht om jouw medewerkers gezond en gelukkig te houden. Speelt er iets op werk of privé? Hebben zij klachten waar zij zich geen raad mee weten? LifeCheck helpt ze direct, zonder wachtrij. Zo hebben jouw medewerkers altijd tijdig toegang tot een vertrouwd advies. Vraag hier vrijblijvend een demo aan.