Nooit  te vroeg voor
een vertrouwd advies

Lichamelijk en geestelijk in balans

Bij LifeCheck ontvang je snel en veilig toegang tot onze online diensten: allemaal in relatie tot je gezondheid. Spreek bijvoorbeeld met een arts of raadpleeg een professionele coach. Krijg advies van een voedingsdeskundige, doe mee aan ons Get Fit programma of krijg hulp bij het stoppen met roken.

Voor je lichaam

Praat met een arts

Voor al je fysieke vragen, zorgen of klachten kun je terecht bij onze online artsen. Waar en wanneer jou dat uitkomt. Bijvoorbeeld als zoeken op internet alleen maar meer onzekerheid oplevert.

Een tweede blik

Als je twijfelt over een al bekende klacht is het soms fijn om er een tweede blik op te laten werpen. Via onze website en app kun je er uitgebreid over praten met een arts uit ons team.

De overgang

De overgang kan voor vrouwen verschillende klachten opleveren. En deze bespreken is niet altijd even makkelijk. Met LifeCheck bespreek je jouw situatie daarom laagdrempelig en vertrouwd.

Voor je lichaam
Voor je geest

Voor je geest

Laat je coachen

Zit je niet lekker in je vel? Loop je ergens tegenaan wat je moeilijk vindt? Thuis of op je werk? Praat met onze professionele coaches om te achterhalen wat de oorzaak is zet de eerste stap naar verbetering.

Hulp bij spanning of stress

Negatieve spanning slurpt energie! Hoe fijn is het als je hier met iemand over kan praten? Afhankelijk van wat er speelt, onderzoeken wij met elkaar wat jou het beste kan helpen om bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen.

Grip op verandering

Ingrijpende veranderingen, zowel positief als negatief, kunnen onverwacht een grote impact hebben. De LifeCheck coaches zijn er voor je. Samen gaan we aan de slag om de grip weer terug te krijgen.

Voor je levensstijl

Voedingsadvies

Wat je vraag over (gezonde) voeding, eetgewoonten, gezond gewicht verliezen ook is, onze voedingsdeskundigen kunnen je helpen in elke situatie en bespreken een gepersonaliseerd voedingsadvies met je.

Je fitter gaan voelen

Met het online Get Fit programma kun je een bewegingsplan aanvragen voor een actievere levensstijl. In combinatie met een makkelijk, lekker en inspirerend maaltijdplan.

Stoppen met roken

Denk jij erover om te stoppen met roken? Met ons programma ondersteunen we je om deze gewoonte te doorbreken.

Budgetcoaching

Door de koopkrachtcrisis vinden er steeds meer financiële problemen plaats. Via LifeCheck kan je laagdrempelig, anoniem en vroegtijdig je geldzorgen bespreken met een ervaren budgetcoach.

voor je levenstijl

Aan de slag

Stap 1

Ga naar het portaal of download de app.

Stap 2

Maak je persoonlijke account aan, met de toegangscode van je werkgever.

Stap 3

Maak kosteloos en onbeperkt gebruik van onze diensten.

Heb je hulp nodig bij je registratie? Klik dan hier voor meer informatie.

Download de app!

qr-code lifecheck

Maak snel een afspraak (op werkdagen van 08.30 tot 19.30 uur)

Jouw werkgever betaalt, voor jou is het kosteloos

Altijd persoonlijk en vertrouwd advies

LifeCheck brengt jou vooruit

Lees de ervaringen van anderen

Ik werd snel teruggebeld, een heel prettig gesprek. Wat fijn om telefonisch niet in de wachtrij te hoeven te staan. Fijn om dit vanuit huis te kunnen doen zonder rekening te houden met reistijd. Je kunt dit doen wanneer het jezelf uitkomt. Het kan natuurlijk niet altijd een live consult vervangen, maar ik ben nu al fan van LifeCheck.

Willeke
Robidus

Het get-fit programma van LifeCheck kan ik absoluut aanraden. Het is laagdrempelig en enorm toegankelijk. Je krijgt voedingsschema’s doorgestuurd met plaatjes. Daarnaast een overzichtelijk sportprogramma’s en wekelijkse e-mails met waar je staat in het programma. Ik raad dit iedereen aan om eens te proberen.

Erica
Robidus

Voor jou als werknemer

Bij LifeCheck ontvang je kosteloos, snel en veilig toegang tot onze online diensten: allemaal in relatie tot je gezondheid. Spreek bijvoorbeeld met een arts of raadpleeg een professionele coach. Krijg advies van een voedingsdeskundige, doe mee aan ons Get Fit programma of krijg hulp bij het stoppen met roken. Je werkgever dient aangesloten te zijn bij LifeCheck.

Voor jou als werkgever

De mentale en fysieke fitheid en weerbaarheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met sales@lifecheck.nu of vraag direct een demo aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

werkgever : werknemer

Ontmoet de professionals van LifeCheck

LifeCheck werkt uitsluitend met hoogopgeleide, ervaren professionals, geselecteerd door onze partner Teladoc Health
Maak hier kennis met een aantal specialisten uit ons team.

Marnix

Marnix
Arts

Voordat Marnix als huisarts begon was hij werkzaam op de spoedeisende hulp, cardiologie en longgeneeskunde. Hij is zeer geïnteresseerd in het verbeteren van zorg en welzijn door middel van innovatie.

Mariecke

Mariecke
Coach

Mariecke haar missie is om je mentaal en fysiek in een gezonde balans te laten bewegen. Al meer dan vijftien jaar coacht ze mensen op weg naar een positieve manier van leven.

Manon

Manon
Voedings­deskundige

Manon wil graag dat jij je fitter voelt. Daarom geeft ze advies over je dagelijkse eetpatroon. Voor ieder individu een oplossing op maat is voor haar appeltje-eitje.

Nieuws & Blogs

Benieuwd wat onze professionals bezighoudt? Ontdek het in onze nieuwsberichten en blogs.

Veelgestelde vragen van werknemers

Je ontvangt, via je werkgever, een toegangscode voor LifeCheck. Hier maak je gemakkelijk een account mee aan. Daarna kun je gebruikmaken van onze diensten via de website of app. Kom bijvoorbeeld telefonisch of via een videogesprek in contact met een arts of professionele coach. Al onze specialisten zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 19.30 uur. Het Get Fit programma kun je ook buiten deze werktijden inzetten.

Heb je hulp nodig bij het registreren voor LifeCheck? In onze video’s leggen we je stap-voor-stap uit hoe jij je registratie voltooid.

Nee, bij LifeCheck staat privacy hoog in het vaandel. De informatie die je met ons deelt blijft daarom altijd vertrouwelijk. Wij delen in geen geval persoonlijke informatie met werkgevers die terug zijn te leiden naar jou als individu. Je werkgever zal dus nooit weten wie er contact met ons opneemt en wat er wordt besproken.

LifeCheck wordt betaald door je werkgever. Op het moment dat jouw werkgever een samenwerking heeft met LifeCheck, heb je gratis toegang tot al onze diensten.

Onze artsen en coaches kunnen aan het eind van een gesprek een vervolgafspraak met jou inplannen. Eventueel kunnen ze ook notities en documenten voor je achterlaten, mocht je in de toekomst met één van hun collega’s in contact komen.

Nee, LifeCheck is een onafhankelijke dienst. Daarom heb je geen verwijsbrief van een huisarts nodig. We staan altijd voor je klaar.

Je kunt het platform onbeperkt gebruiken. Voor coaching geldt een maximum van drie gesprekken per onderwerp. Is er blijvende hulp nodig? Dan zoeken we graag samen naar een vaste oplossing.