Rook jij en denk je eraan om hiermee te stoppen? En is het je niet gelukt om te stoppen tijdens Stoptober dit jaar? Begin dan alsnog op elk moment met het Stop met Roken plan van LifeCheck om hiermee te beginnen! De professionele coaches van LifeCheck gaan je stap voor stap helpen met een nauwkeurig samengesteld persoonlijk plan! Geen roker? Kijk dan eens onderaan dit blog naar een lekker en gezond recept met “gerookte” vis.

Hoe werkt het en wat kun je verwachten?

 1. Klik hier om je aan te melden en start nog vandaag
 2. Intake met een professionele coach.
  • Tijdens dit 1-op-1 gesprek bespreken we samen jouw omstandigheden en motivatie om te stoppen. Ook bespreken we wat je doelen zijn en wat je eventueel moeilijk vindt
 3. Jouw persoonlijke plan opstellen
  • Op basis van de intake wordt je persoonlijke plan opgesteld. De eerste stap is hier bijna altijd een motivatieconsult. Hiermee kan de coach vaststellen hoe hoog jouw intrinsieke motivatie is en hoe deze het best te ondersteunen of te verhogen is. Is je intrinsieke motivatie niet hoog genoeg? Dan helpen we je deze stap voor stap op te bouwen. Want dan maakt de kans van slagen hoger als je daadwerkelijk stopt veel groter!
  • Ook onderzoeken we je nicotine-afhankelijkheid en geschiedenis als roker. Hiermee kan een passend advies worden opgesteld voor eventuele nicotine vervangers. Het gebruik hiervan wordt begeleid door een arts die ook inzicht heeft in andere fysieke aspecten die jouw persoonlijke situatie bepalen
 4. Voortdurende ondersteuning
  • Nu ga je aan de slag met je plan. Het is hierbij de bedoeling dat je zelf meer grip op de verandering krijgt. Via verschillende digitale modules helpen we je hierbij. Ook hebben we regelmatig contact en bespreken we wat je al hebt bereikt en wat je nodig hebt om het vol te houden! 

Meer weten of ook “starten met stoppen”. Klik hier om je aan te melden voor de intake.

Waarom Sven enthousiast is over het Stop met Roken plan

  Hoewel ik door de jaren heen al meerdere keren ben gestopt met roken, heb ik nu een echte stok achter de deur: ik word voor de eerste keer vader. Toen via LifeCheck het Stop met Roken plan werd aangeboden, was de keuze snel gemaakt. Hier ga ik aan meedoen! Het fijne is dat er naast een uitgebreide online module, ik meerdere keren contact heb met de coach op de momenten die het beste in mijn persoonlijke plan passen. Hierdoor heb ik ook nog nadat ik ben gestopt een extra stok achter de deur!

Sven, Robidus

Gezonder gebruik maken van rook kan trouwens ook heel lekker zijn!

Je hoeft geen roker te zijn om te kunnen “genieten” van rook. Als je het Get Fit programma volgt krijg je, naast een bewegingsplan, ook een uitgebreid persoonlijk voedingsadvies met lekkere recepten! Hier alvast een tipje van de sluier met een lekker en makkelijk gerookte vis recept!

Download het recept