Voor je geest

Heb je een gevoel van stress, of zit je niet helemaal lekker in je vel? Onze professionele coaches leven zich in in jouw situatie, en helpen je graag om je vitaal en energiek te voelen. Of het nu gaat om budgetcoaching, hulp bij stress of omgaan met ingrijpende veranderingen: wij staan voor je klaar.

Waar onze coaches je bij kunnen helpen

stress

Stress

Grip op verandering

Omgaan met verandering

verzuimredenen

Slapeloosheid

praat met een arts

Onzekerheid

financieel

Financiële zorgen

overspanning

praten over grensoverschrijdend gedrag

Laat je coachen

Onze coaches helpen jou met je zorgen of klachten. Privé- of werk gerelateerd. Zij helpen je positief en oplossingsgericht met al je vragen. Je staat er namelijk niet alleen voor! Je kunt bij ons terecht voor een open en vertrouwd gesprek: gewoon even praten doet soms wonderen. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal in je vel zit, thuis en op je werkplek.

laat je coachen
Budgetcoaching

Budgetcoaching

Door de koopkrachtcrisis hebben steeds meer mensen last van financiële problemen of ervaren geldzorgen. Via LifeCheck kun je laagdrempelig, anoniem en vroegtijdig je geldzorgen bespreken met een ervaren budgetcoach. Door concreet aan de slag te gaan met de financiën, nemen we je zorgen weg en krijg je weer grip op je financiële situatie

Hulp bij spanning of stress

Negatieve spanning en stress slurpen energie. Hoe fijn is het als je hier met iemand over kan praten? Afhankelijk van wat er speelt, onderzoeken wij met elkaar wat jou het beste kan helpen om bijvoorbeeld overspannenheid of zelfs een burn-out te voorkomen. LifeCheck is er voor alle dingen die je eigenlijk eens zou willen checken: het is immers nooit te vroeg voor een vertrouwd advies.

Hulp bij spanning of stress
Grip op verandering

Let op: deze dienst bevat geen relatietherapie. Heb je wel individueel vragen over je relatie?
Dan kun je deze stellen aan een specialist.

Grip op verandering

Ingrijpende veranderingen, zowel positief als negatief, kunnen onverwacht een grote impact hebben. Of het nu gaat om de gevolgen van een scheiding, de impact van het krijgen van een kind of het verliezen van een dierbare: de LifeCheck coaches zijn er voor je om je gevoelens te bespreken. Sommige gebeurtenissen of veranderingen kunnen je uit balans brengen, en dan is het fijn om even stil te staan en te checken hoe het eigenlijk met je gaat.

Met onze vertrouwenspersonen praat je in een veilige en vertrouwelijke omgeving over je mentale welzijn. We bieden een luisterend oor en ondersteunen je met professionele begeleiding. Onze specialisten kunnen je helpen als iets je dwars zit of je ergens tegenaan loopt: of het nu gaat om omgaan met stress, angsten, persoonlijke kwesties of je mentale gezondheid. Specifiek met een vertrouwenspersoon kan je ongewenst gedrag bespreken dat jij als grensoverschrijdend hebt ervaren. Denk hierbij aan zaken als discriminatie, pesten, discriminatie, geweld of agressie. Een vertrouwenspersoon helpt jou vertrouwelijk op weg en biedt praktische ondersteuning  en advies over de te nemen stappen. 

nieuw bij lifecheck
Geen wachttijden

Geen wachttijden

gratis anoniem

Volledig anoniem

Waar en wanneer je wilt

Waar en wanneer je wilt

Dit zeggen gebruikers van LifeCheck

Gebruik LifeCheck en spreek vertrouwelijk met één van onze coaches.
Soms kan een luisterend oor al het verschil maken.

Dit is een mooi nieuwe arbeidsvoorwaarde, zeker gezien het feit dat het gratis en anoniem is. Ik ben trots dat mijn werkgever dit aanbiedt.

Astrid

gebruikers

Ik krijg terug van medewerkers dat ze LifeCheck een goede manier van activatie vinden. De informatie komt toch heel anders binnen op deze manier dan via internet of via een groepssessie. Zelf heb ik de dienst ook zeker als positief ervaren. Ik raad mijn werknemers dit aan waar nodig.

Veronique

gebruikers 2

Het is heel fijn om te sparren over mijn gezondheid. Met een belletje kreeg ik de juiste hulp. Door en goed gesprek met een arts zijn mijn zorgen snel weggenomen.

Mick

gebruikers 3

Wij staan klaar om jou als werkgever te ondersteunen

Wil je starten met LifeCheck, heb je vragen over onze dienstverlening, of wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij kunnen doen voor jouw werknemers? Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Als werknemer aan de slag met LifeCheck?
Wil je advies over voeding, je mentale gezondheid of je financiën? LifeCheck helpt jou verder. Log in, of maak een account aan.

Neem als werkgever contact op

Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws & Blogs

Benieuwd wat onze professionals bezighoudt? Ontdek het in onze nieuwsberichten en blogs.

Zelfzorg tijdens de overgang

En wat kun je doen om deze periode van verandering zo comfortabel mogelijk te maken? Onze coaches vertellen je graag meer over de uitdagingen die...

arrow-button

Veelgestelde vragen van werknemers

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van werknemers

Denk vooraf na over wat je hoopt te bereiken met de coaching. Welke specifieke doelen wil je bereiken? Welke resultaten hoop je te behalen? Schrijf een lijst met vragen op die je aan je coach wilt stellen. Kies een rustige en comfortabele plek voor het gesprek waar je niet gestoord wordt. Gebruik bij voorkeur een headset of koptelefoon om achtergrondgeluid te minimaliseren. Zorg dat je op tijd klaar zit en bij videobellen vooraf testen of dit werkt.

Je kan 3 gesprekken met je coach voeren per onderwerp waarvoor je coaching nodig hebt. Je bepaalt zelf na elk gesprek of je behoefte hebt aan een vervolggesprek. Wil je daarna doorgaan op een ander onderwerp voor coaching? Dat kan.

Het is nog niet mogelijk zelf een specialist te kiezen. Wel kun je bij het inplannen van je gesprek aangeven wat de reden is van je gesprek. Ook kun je hier voorkeuren aangeven. Op basis daarvan kunnen we je beter koppelen aan de coach die het beste bij je past.

Een consult duurt doorgaans 30 – 45 minuten. Daarna zal de coach afronden en eventueel een vervolggesprek voorstellen. Eerder stoppen kan altijd.

De coaches van LifeCheck worden exclusief geselecteerd door Teladoc Health en hebben tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring als beroepscoaches. Daarnaast hebben ze allemaal een geldige EIA-certificering, een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk voor beroepscoaches.