LifeCheck voor werkgevers

De mentale en fysieke fitheid en weerbaarheid van werknemers is belangrijker dan ooit. Vitale werknemers gaan met meer plezier naar hun werk, hebben minder kans op uitval en presteren beter. Bij LifeCheck krijgen jouw werknemers anoniem, veilig en laagdrempelig toegang tot onze online diensten: allemaal in relatie tot hun fysieke en mentale gezondheid.

Vrijblijvend een verzuimprofiel opstellen

Een goed vitaliteitsbeleid en effectieve preventie starten met inzicht in de belangrijkste verzuim factoren. LifeCheck kan op basis van de belangrijkste verzuimdrivers (denk bijvoorbeeld aan mantelzorg, roken, scheiden of overgewicht) in jouw sector een profiel opstellen. Wil jij dit inzicht vrijblijvend ontvangen? Laat hier je gegevens achter om dit verzuimprofiel vrijblijvend te ontvangen.

Vraag vrijblijvend jouw verzuimprofiel aan

Krijg inzicht in de verzuimrisico’s van jouw organisatie.

Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze bedrijven gingen je voor

Een complete oplossing op het gebied van preventie en advies

Heeft jouw organisatie te maken met een hoog verzuim en wil je inzetten op preventie? LifeCheck maakt het voor jouw werknemers mogelijk om hun zorgen, twijfels of klachten al in een vroeg stadium te bespreken. Waar en wanneer zij dat willen. Ons team van specialisten biedt een luisterend oor en passend advies om jouw werknemers optimaal te ondersteunen in hun welzijn. Want, het is nooit te vroeg voor een vertrouwd advies.

Onze services voor jouw werknemers

Bij LifeCheck ontvang je snel en veilig toegang tot deze diensten:

Voor je lichaam

Heb je fysieke klachten of zorgen, vragen over je gezondheid, of heb je behoefte aan een tweede blik? Dan is het fijn om iemand te hebben om mee te praten. Op onze website en app staan onze artsen voor je klaar: waar en wanneer jou dat uitkomt. Bespreek je situatie laagdrempelig en vertrouwd, bijvoorbeeld als zoeken op internet alleen maar onzekerheid oplevert.

Voor je geest

Als je optimaal in je vel zit – thuis of
op werk – dan presteer je vaak ook een
stuk beter. Negatieve emoties of spanning slurpen daarentegen energie. Hoe fijn is het als je hier met iemand over kan praten? Onze professionele coaches leven zich in in jouw situatie, en helpen je graag om je vitaal en energiek te voelen. Door symptomen van stress vroeg te bespreken, voorkomen we een burn-out of overspanning.

Voor je levensstijl

Een gezonde levensstijl is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid en conditie, maar ook voor je mentale gezondheid. Onze voedings-deskundigen staan voor je klaar om jou te helpen met gepersonaliseerd voedingsadvies. Ook staan we voor je klaar als je wilt stoppen met roken of fitter wil worden. Met ons Get Fit programma zet jij de volgende stap naar een actievere levensstijl.

Waarom LifeCheck als werkgever?

Alles in een

Alles-in-één oplossing, inclusief voedings- en lifestyle programma’s

verzuim

Verlaag het verzuim van je werknemers

verzuimredenen

Krijg inzicht in je belangrijkste verzuimredenen

kalender

Speel in op verzuimredenen met onze uitgebreide maandelijkse activatiekalender

providerboog

Sluit je providerboog aan op LifeCheck

Vragen of opmerkingen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je verder te helpen!

Veelgestelde vragen van werkgevers

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van werkgevers

Werknemers kunnen volledig anoniem gebruikmaken van de services van LifeCheck. Na afloop ontvangt hij of zij de gespreksnotities in een eigen omgeving. Er gaan geen persoonsgegevens naar de werkgever.

We delen maandelijks een rapportage. Deze rapportage bevat het aantal registraties en het aantal activaties. Hierbij krijg je overzicht van de gebruikte services week op week, gebruik van LifeCheck naar leeftijdscategorie, gebruik per video of telefoon en de gebruikerstevredenheid.

Dit is afhankelijk van de omvang van het aantal deelnemende werknemers. De prijs is een vast bedrag per maand en per werknemer. Vraag je accountmanager voor een offerte of mail naar sales@lifecheck.nu.

Onze artsen zijn Nederlandse huisartsen en dienen hiervoor een BIG-registratie te hebben. Dit register waarborgt de kwaliteit van de Nederlandse huisartsenzorg. Tevens moeten onze artsen voldoen aan de regels van het College Geneeskundige Specialismen (CGS).

Notities van de professional en documenten kunnen door de gebruikers worden gedownload. LifeCheck professionals verstrekken geen officiële verwijzingen, dit moet door de eigen huisarts gebeuren. Wij kunnen wel adviseren, en dat advies kan de gebruiker delen met een huisarts of zorgverlener.

LifeCheck vervangt de bedrijfsarts niet, maar ontlast deze wel. LifeCheck helpt werknemers in vertrouwen zaken te bespreken en streeft ernaar zelfstandig herstel te bespoedigen. Dit verandert de rol van een bedrijfsarts binnen een organisatie niet.