Voor je lichaam

Voor al je fysieke vragen, zorgen of klachten kun je terecht bij onze online artsen. Zij staan voor je klaar om met je te praten, waar en wanneer jou dat uitkomt. Bespreek je situatie laagdrempelig en vertrouwd. Bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan een zekerheidscheck, of last hebt van klachten die je dagelijks leven beïnvloeden.

Waar onze artsen je bij kunnen helpen

Fysieke Klachten

Fysieke klachten

Vragen Over Gezondheid

Vragen over je gezondheid

Onzekerheid Over Klachten

Onzekerheid over klachten

Hooikoorts

Last van hooikoorts

Ontstekingen

Ontstekingen

Overgangsklachten

Omgaan met overgangsklachten

Praat met een arts

Voor al je fysieke vragen, zorgen of klachten kun je terecht bij onze online artsen: waar en wanneer jou dat uitkomt. Heb je bijvoorbeeld een plek op je lichaam waar je naar wil laten kijken? Of heb je last van hooikoorts, en heeft dit invloed op je dagelijks leven? Onze artsen staan voor je klaar om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Praat Met Een Arts Lifecheck
Bespreek Overgangsklachten

Bespreek jouw overgangsklachten

De overgang kan verschillende klachten opleveren, en dit bespreken is niet altijd even makkelijk. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij veelvoorkomende klachten bij de overgang, zoals stemmingswisselingen, gewichtstoename en zwaardere ongesteldheid. Maak een afspraak, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. Er bestaan wel degelijk oplossingen.

Een tweede blik krijgen

Soms krijg je te maken met bekende klachten, maar twijfel je bijvoorbeeld over de ernst ervan. Dan is het fijn om er voor de zekerheid naar te laten kijken, en je onzekerheden weg te nemen. Via onze website en app kun je er uitgebreid over praten met een arts uit ons team. Onze deskundigen nemen uitgebreid de tijd om je situatie en vragen te bespreken, bieden een luisterend oor en helpen je op weg naar een oplossing.

Tweede Blik
Geen wachttijden

Geen wachttijden

gratis anoniem

Volledig anoniem

Waar en wanneer je wilt

Waar en wanneer je wilt

Dit zeggen gebruikers van LifeCheck

Gebruik LifeCheck en spreek vertrouwelijk met één van onze coaches.
Soms kan een luisterend oor al het verschil maken.

De snelheid waarmee ik bij LifeCheck werd geholpen was fijn. Binnen 20 minuten na de afspraak had ik al een advies. Ik hoefde niet telefonisch in de rij te staan bij mij eigen huisarts, en langs te gaan in de praktijk. Ik kan een arts-consult van LifeCheck zeker aanraden!

Tom

Willeke Quote

Vragen bij kleine zorgen uiten bij je huisarts voelt snel als te veel, omdat deze het vaak druk hebben. Het fijne van LifeCheck is dat je er altijd terecht kunt en iemand uitgebreid kan spreken. Loop jij met iets rond wat je eigenlijk al een tijdje zou willen bespreken? Dan raad ik een afspraak met LifeCheck zeker aan!

Marieke

ervaring 2

Bij LifeCheck heb je geen last van telefonische wachtrijen. Het telefonische consult is te doen vanaf huis, ik werd snel teruggebeld en er wordt rekening gehouden met reistijd.Het kan natuurlijk niet altijd een live consult vervangen, maar ik ben wel fan van LifeCheck!

Willeke

ervaring 3

Wij staan klaar om jou als werkgever te ondersteunen

Wil je starten met LifeCheck, heb je vragen over onze dienstverlening, of wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij kunnen doen voor jouw werknemers? Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Als werknemer aan de slag met LifeCheck?
Wil je advies over voeding, je mentale gezondheid of je financiën? LifeCheck helpt jou verder. Log in, of maak een account aan.

Neem als werkgever contact op

Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws & Blogs

Benieuwd wat onze professionals bezighoudt? Ontdek het in onze nieuwsberichten en blogs.

Zelfzorg tijdens de overgang

En wat kun je doen om deze periode van verandering zo comfortabel mogelijk te maken? Onze coaches vertellen je graag meer over de uitdagingen die...

arrow-button

Veelgestelde vragen van werknemers

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van werknemers

Denk vooraf na over wat je wilt bespreken met de arts. Kies een rustige en comfortabele plek voor het gesprek waar je niet gestoord wordt. Gebruik bij voorkeur een headset of koptelefoon om achtergrondgeluid te minimaliseren. Zorg dat je op tijd klaar zit en bij videobellen vooraf test of dit werkt.

De artsen van Teladoc Health kunnen in bepaalde situaties besluiten medicatie voor te schrijven. Dit doen zij in principe alleen bij “kleine kwalen” en nooit bij bijvoorbeeld spoedeisende zorg, bij chronische ziekten en bij uitgebreide medische interventies.

Na elk consult schrijft de arts een gespreksverslag op. Hierin staat o.a. een samenvatting van het gevoerde gesprek alsmede een eventueel geformuleerd advies. Deze kun je downloaden in de app of via het webportal. Ga hiervoor naar menu en klik vervolgens op ‘jouw afspraken’ en klik vervolgens op het consult van toepassing.