Voor je levensstijl

Met een goede levensstijl voel je je niet alleen fysiek beter, maar ook mentaal. Bij LifeCheck begrijpen we het belang van gezonde gewoontes. Met onze adviezen en programma’s op het gebied van voeding, beweging en stoppen met roken helpen we jou op weg naar een gezondere levensstijl. Onze specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies, en ondersteunen je in elke stap van het proces.

Waar onze coaches je bij kunnen helpen

Vragen Over Voeding

Vragen over (gezonde) voeding

Eetgewoonten

Eetgewoonten

Gezond Gewicht Verliezen

Gezond gewicht verliezen

Allergieen Of Intoleranties

Allergieën of intoleranties

Je Fitter Voelen

Je fitter voelen

Stoppen Met Roken

Stoppen met roken

Voedingsadvies

Wat je vraag over (gezonde) voeding, jouw eetgewoonten of gezond gewicht verliezen ook is, onze voedingsdeskundigen staan voor je klaar. Zij nemen uitgebreid de tijd om je situatie door te spreken en geven je voedingsadvies op maat, rekening houdend met jouw behoeften, eventuele allergieën en intoleranties, en wat jij lekker vindt. Ook met andere vragen over bijvoorbeeld portiegroottes kun je bij ons terecht.

Voedingsadvies Lifecheck
Fitter Voelen Lifecheck

Je fitter voelen

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met je gezondheid en je conditie? Met ons online Get Fit programma kun je een bewegingsplan aanvragen voor een actievere levensstijl. Je krijgt hierbij een dagelijks maaltijdplan, tips ter inspiratie voor lunch en avondeten en passende oefeningen in een overzichtelijk trainingsschema. Allemaal ontworpen door ons team van voedings- en bewegingsdeskundigen.

Stoppen met roken

Denk jij erover om te stoppen met roken? Met ons programma ondersteunen we je om deze gewoonte te doorbreken. Na je aanmelding vindt er een intake plaats met een van onze professionals, waarbij we jouw omstandigheden, motivatie en obstakels om te stoppen met roken bespreken. Op basis hiervan stellen we samen een persoonlijk plan op. We bieden je ondersteuning met digitale modules en voortdurend contact.

Geen wachttijden

Geen wachttijden

gratis anoniem

Volledig anoniem

Waar en wanneer je wilt

Waar en wanneer je wilt

Dit zeggen gebruikers van LifeCheck

Gebruik LifeCheck en spreek vertrouwelijk met één van onze coaches.
Soms kan een luisterend oor al het verschil maken.

Het Get Fit programma van LifeCheck kan ik absoluut aanraden. Het is laagdrempelig en enorm toegankelijk, je krijgt overzichtelijke sportprogramma’s en met de wekelijkse emails weet je altijd waar je staat.

Erica

Erica Quote Lifecheck

Ik maakte me de laatste tijd steeds meer zorgen of ik wel gezond genoeg eet. Hierdoor zat ik vaak niet lekker in m’n vel. Zeker wanneer we in het weekend een paar dagen wat minder gezond eten. Na het gesprek met de voedingsdeskundige weet ik dat ik me hier geen zorgen om hoef te maken, maar kreeg ik ook een aantal praktische tips mee om dagelijks toe te passen!

Irma

Sven Lifecheck

Toen via LifeCheck het ‘Stop met Roken plan’ werd aangeboden, was de keuze snel gemaakt. Hier ga ik aan meedoen! Het fijne is dat er naast een uitgebreide online module, ik meerdere keren contact heb met de coach op de momenten die het beste in mijn persoonlijke plan passen. Hierdoor heb ik ook nog nadat ik ben gestopt een extra stok achter de deur!

Sven

Quote Lifecheck

Wij staan klaar om jou als werkgever te ondersteunen

Wil je starten met LifeCheck, heb je vragen over onze dienstverlening, of wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij kunnen doen voor jouw werknemers? Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Als werknemer aan de slag met LifeCheck?
Wil je advies over voeding, je mentale gezondheid of je financiën? LifeCheck helpt jou verder. Log in, of maak een account aan.

Neem als werkgever contact op

Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws & Blogs

Benieuwd wat onze professionals bezighoudt? Ontdek het in onze nieuwsberichten en blogs.

Zelfzorg tijdens de overgang

En wat kun je doen om deze periode van verandering zo comfortabel mogelijk te maken? Onze coaches vertellen je graag meer over de uitdagingen die...

arrow-button

Veelgestelde vragen van werknemers

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van werknemers

Denk vooraf na over wat je hoopt te bereiken met de coaching. Welke specifieke doelen wil je bereiken? Welke resultaten hoop je te behalen? Schrijf een lijst met vragen op die je aan je coach wilt stellen. Kies een rustige en comfortabele plek voor het gesprek waar je niet gestoord wordt. Gebruik bij voorkeur een headset of koptelefoon om achtergrondgeluid te minimaliseren. Zorg dat je op tijd klaar zit en bij videobellen vooraf test of dit werkt.

Je kunt bij onze voedingsdeskundigen laagdrempelig terecht voor:

 • Vragen over (gezonde) voeding
 • Eetgewoonten
 • Gezond gewicht verliezen
 • Voedsel- allergieën of intoleranties

Door deel te nemen aan het Get Fit programma van LifeCheck krijg je:

 • Een maaltijdplan dat je van dag tot dag helpt de juiste keuzes te maken
 • Tips ter inspiratie voor lunch en avondeten.
 • Passende oefeningen die je naast het maaltijdplan kunt doen.

 Het is niet noodzakelijk om met een specialist te spreken wel kan je als je dat wil aansluitend een gesprek aanvragen met een voedingsdeskundige

 • Zodra we jouw aanvraag ontvangen hebben, koppelen we jou aan je Stop met Roken coach
 • In een één-op-één gesprek krijg je uitgebreid uitleg over het programma en hoe we jou gaan helpen
 • samen met jouw coach bepalen we je doelen en krijg je persoonlijk advies om de drang om te roken te verminderen
 • We blijven je ondersteunen en zullen regelmatig een vervolggesprek inplannen om te bespreken wat je hebt bereikt en wat je nodig hebt om het vol te houden.