De vraag was hoe dat dan moest met de vakantie. Is het wel verstandig om te vliegen met een kind met oorontsteking? Een snelle zoektocht op het internet leverde namelijk direct verontrustende verhalen op over de mogelijkheid dat blijvende gehoorschade zou kunnen ontstaan.

Direct contact voor vertrouwd advies

Voor de zekerheid deed Tom direct een afspraakverzoek in de app. Binnen 10 minuten belde de arts van LifeCheck hem terug. “Ze stelde ons veel vragen en gaf vervolgens aan dat het symptomen leken van een lichte of beginnende oorontsteking. Als de koorts of pijn niet erger zou worden, dan was vliegen zeker mogelijk. Wel werd geadviseerd toch even langs de huisarts te gaan om in het oor te laten kijken.” vertelt Tom. “Bovendien adviseerde zij ons om voorafgaand aan het vliegen eventueel een zetpil toe te dienen om ons dochtertje te ontzien. Die gedachte nam enorm veel stress bij ons weg. De volgende ochtend zijn we volgens plan vertrokken en we hebben de hele vakantie enorm genoten.” 

Boek jouw consult bij een online huisarts

Verhalen als die van Tom komen we bij LifeCheck regelmatig tegen. Onze artsen staan je graag te woord om twijfels weg te nemen en jou te helpen om indien nodig op tijd te starten met een behandeling of eventuele voorzorgsmaatregelen. 

“Ik kan een arts consult van LifeCheck zeker aanraden! De snelheid waarmee ik werd geholpen via LifeCheck was enorm fijn. Binnen 20 minuten na de afspraak had ik al een advies. Die middag heb ik gewoon kunnen werken en hoefde ik niet de deur uit. Nu kon ik in alle rust en zonder stress mijn werk overdragen aan een collega om vervolgens RELAXED OP VAKANTIE TE GAAN.” 

Leidinggevende en benieuwd wat LifeCheck voor jouw werknemers kan betekenen?

Boek dan nu een gratis demo! Van gezondheidsvragen tot budgetcoaching en lifestyle advies, wij ondersteunen jouw werknemers met vertrouwd advies. Zo bevorderen we niet alleen de fysieke en mentale gezondheid maar ook de productiviteit op de werkvloer.

*De naam Tom is om privacy redenen fictief en niet benoemd, maar wel bekend bij LifeCheck. 

 ** Het beantwoorden van medische vragen van kinderen is alleen mogelijk i.c.m. de family add-on. 

Via http://www.lifecheck.nu vraag je gemakkelijk een gratis demo aan voor de fysieke en mentale ondersteuning van jouw werknemers.